hittabox.se söker en skribent och testare som har möjlighet att ägna ett par timmar i veckan åt att testa och recensera de olika boxarna. *vink vink – här är jag*

hittabox.se

Jag älskar konceptet med prenumerationsboxar. Ni vet den där känslan och pirret man har i kroppen innan man öppnar upp ett paket – vad kan det vara?  Det här att månadsvis kunna få hemskickad en lyxig box med olika produkter och att som prenumerant ges möjlighet att testa produkter som man kanske i vanliga fall inte skulle ha köpt, men som sedan blir en favorit. Och det kan ju också vara omvänt – man trodde en produkt var bra – men efter att ha testat så hittar man en produkt som är ännu bättre.

hittabox.se
Och hur hittar man då sin favoritbox? Jo, genom att besöka hittabox.se som Käthe Nilsson startade i december förra året.

hittabox.se listar en massa olika boxar, allt från skönhet, mat, träning, män, barn etc etc. Listan kan göras hur lång som helst. Hittar du inte din favoritbox hos hittabox.se så finns boxen helt enkelt inte. Inte än i alla fall.

Bildkälla paket på gräs

Bildkälla paket och cykel

 

Spara

Spara