För mig är sommar och ledighet inte bara dagar fyllda med olika aktiviteter utan jag drar mig gärna undan med en bok eller med något annat jag kan läsa. Det bästa som finns är att läsa och plöja igenom en massa böcker och tidningar och jag älskar att få ny inspiration. Jag måste få tipsa om Mormors Finaste som är ett magasin med samlad inspiration, tips och trix, DIY, recept och mycket mer. Kort och gott, en söt blandning av livets goda.

Mormors Finaste är en del av sajten mormors finaste och en del artiklar i det inspirerande magasinet finns som inlägg på bloggen. Andra är nyheter, inspiration eller rör annat spännande som finns både på webben som ute i vardagsmiljön.

Bakom magasinet står Lena och du hittar mer inspiration på instagram under namnet russinikakan. Men vad gör du här? Skynda dig iväg och läs Mormors Finaste.

Screenshot

Spara

Spara

Spara