Detta inlägg är ett samarbete med Carlsberg-Xide.

Varma, heta sommardagar tycker jag att det är gott att dricka något kallt och läskande men ofta föredrar jag att dricka alkoholfri öl eller annan alkoholfri dryck. Har ni sett Systembolagets växande sortiment av alkoholfria drycker? Det växer för varje år och är inte lika trist som det tidigare varit. Jag tycker det är kul att sortimentet har växt och numera är det inte många som höjer på ögonbrynen om man väljer att dricka alkoholfritt.

Det är inne med alkoholfri dryck och när sommaren äntligen är här (nåja, var solen tagit vägen vet jag inte) kan jag stolt presentera sommarens coolaste samarbete: @lindapira och @m0llys som har släppt gemensamma låten #eygäri. Se exklusivt behind the scenes på YouTube-kanalen XideSverige.

Carlsbergs Xide Non Alco är en alkoholfri dryck med mycket fruktig, söt smak med inslag av päron, tropisk frukt, vingummi och citron. Serveras kyld som sällskapsdryck. Perfekt till varma, lata sommarkvällar.

.