Bakgrund

Den  mjölkfria matbloggen Nicklas Kokbok har funnits sedan 1996 och har resulterat i två receptsamlingar som gavs ut tillsammans med Carlshamn Mejeri 1996 och 2003. Under 2015 medverkade jag i den norska kokboken LAVFOODMAP.  Under ett par års tid låg Nicklas Kokbok i vila men 2014 flyttades hemsidan över i WordPress då den också tog  fart igen och uppdateras nu i stort sett dagligen.

Nicklas Kokbok är mycket mer än en mjölkfri kokbok. Jag bloggar också om mjölkfritt produktsortimentskönhet, renovering och inspiration och resor. Kort sagt, det är en chokladask – en mix av livets goda.

Samarbeten

För samarbeten och partnerskap gäller att de är relevanta för Nicklas Kokbok och att det är ett varumärke eller produkt som jag själv kan stå för. Jag kommer aldrig att skriva om något som jag i slutänden inte kan stå för.

Om jag fått kompensation i form av produkter eller pengar så märks inläggsrubriken ut – i samarbete med xxx.

Sponsrade inlägg från betting- och spelsajter göre sig ej besvär. Jag kommer inte att lägga ut några sponsrade inlägg från er.

Sponsrade inlägg märks ut med ”sponsrat inlägg” i rubrikraden.

Pressutskick

Jag tar gärna emot pressutskick och deltar vid pressträffar för att få information om senaste trender inom mat, resor, inspiration, skönhet. Jag får ingen ersättning för pressutskick och väljer själv vad jag vill skriva om.

Jag tar också gärna emot produktprover men väljer själv vad jag vill skriva om. Mina åsikter är 100% ärliga och det kommer klart och tydligt att framgå av texten att det gäller produktprov.

Annonser

Annonslänkar märks ut Annons.

Som en del kanske har uppmärksammat så har Nicklas Kokbok växt en hel del sista året. Från att ha varit en renodlad receptsajt så är det numera så mycket mer. Jag delar med mig delar av min vardag och det finns inlägg om både mode, skönhet, resor och inredning. Kort sagt, det är en blandad mix av min vardag. Jag lägger ned flera timmar i veckan på min blogg och för att jag ska ha råd att hålla på med den så kommer det numera också att finnas annonser. Jag styr inte över de annonser som visas och de överensstämmer inte alltid med min livsfilosofi.

För frågor kring målgrupp och räckvidd – kontakta mig. Jag tar gärna emot förfrågningar gällande samarbete, event, pressutskick, annonsering och frilansuppdrag.

Inspirationsinlägg

Ibland skriver jag inlägg om olika inspiration jag får, exempelvis när jag letade lampor till vår renovering. Bilder och material hämtar jag från olika sidor där jag får inspiration och jag har inget som helst samarbete med något av företagen. Inläggen är precis som jag skriver, inspiration.

Skulle jag ha något samarbete så skulle det framgå av rubrikraden – inlägg i samarbete med….

Köper jag någon produkt som jag vill tipsa om så kommer det att finnas inlägg helt utan vinstsyfte. Samma sak gäller om jag provar något som jag själv betalt. Nicklas Kokbok är inte bara en ren kokboksblogg utan innehåller så mycket mer än så.

Tips

Det händer att jag skriver inlägg där jag tipsar om olika produkter jag provat eller till och med resor jag har gjort. Dessa inlägg är helt utan vinstsyfte då jag inte får betalt för det jag skriver för. Det är produkter, varor eller tjänster som jag själv har betalt för och som jag tycker är så pass bra att jag vill tipsa om dem. Om fallet skulle vara att jag fått betalt för någonting – så framgår det redan i rubriksraden.

Buzzador

Jag är medlem i Buzzador och får någon gång emellanåt prova produkter. Dessa inlägg märks då ut med i samarbete med Buzzador.
Sedan april 2016 är jag inte längre medlem i Buzzador.

Kontakt

Har du frågor går det bra att kontakta mig på asa.gilbertson[snabela]telia.com