När jag var på bloggmingel i Malmö så träffade jag Marie Sol. Hon erbjuder Japansk Cosmo Lifting, som är den senaste trenden inom wellness för både kvinnor och män i alla åldrar.

japanese01
Marie Sol

Behandlingen går ut på att reducera ansiktets yttre ålderstecken, strama upp muskler och hud samt motverka stress. Det är en unik kombination av ansiktszonterapi, lymfdränage och ansiktsmassage utvecklad av danska zonterapeuten Lone Sørensen. Den avslappnade behandlingsformen motverkar stressrelaterade spänningar och har en utrensande verkan på alla organ.

Jag har varit väldigt vintertrött i hyn så det var en självklarhet att jag skulle boka in en tid. I går var det så dags och det var helt underbart, både för kropp och själ.

japanese02

Behandlingen börjar med en mask som rengör ansiktet samtidigt som den stimulerar blodcirkulationen. Därefter stimuleras reflexpunkter i ansiktet innan det läggs på ytterligare en mask som stramar upp. Avslutningsvis rullas kulor av Himalayasalt över ansiktet och då snarkade jag nästan.

Jag hade kunnat ligga kvar hur länge som helst men tyvärr så kallade jobbet. Behandlingen i sig var väldigt behaglig mot min vintertrötta hy och väldigt avslappnande. Jag upplever att ansiktet fått ny lyster och det ska bli spännande att se hur slutresultatet blir längre fram. Jag förväntar mig inte att jag ska bli skrynkelfri (det ska synas att jag lever och jag skäms inte för min ålder) utan det är som med min träning – jag är ute efter en naturlig uppstramning. En ny tid är inbokad och jag ser redan nu fram emot den.