Integritetspolicy

Som alla seriösa bloggare så ska man ju ha någon form av integritetspolicy på sin blogg, i och med att den nya dataskyddsförordningen trädde i kraft 25 maj 2018. Så här är min. Det är inga konstigheter alls utan jag vill bara att du ska veta vad som händer när du besöker min blogg eller vill skriva en kommentar.

Insamling av information:

Som besökare på Nicklas Kokbok har du möjlighet att lämna en eller flera kommentarer och när du gör det så sparas namn, email och ip-adress  precis som det har gjorts tidigare.

I samband med att du lämnar kommentar, får du också godkänna att denna informationen lagras på min server (klicka i en ruta). Om du väljer att inte klicka i denna ruta, ja, då lämnas helt enkelt ingen kommentar. All denna information sparas tillsammans med kommentarerna på min server – precis på samma sätt som det har gjorts tidigare. Nicklas Kokbok säljer inte ditt namn, email-adress eller ip-adress till tredje part.

Email:

Jag är en fena på att rensa i min inkorg, vilket innebär att det mail du skickar till mig, med din information, den informationen raderas tämligen fort. Inom en månad brukar allt vara borta. Och eftersom jag har tämligen kort minne, så är det ingen information som lagras på min egen hårddisk (minnet).

Cookies:

Recept på de goda cookisarna finns här.

På Nicklas Kokbok finns

  • Kakor som används för att kunna räkna antalet användare och analysera trafiken.
  • Kakor som används (av tredje part) för att kunna anpassa tjänster så att besökaren får reklam som är relevant för denne.

Genom att använda min webbplats godkänner du min integritetspolicy.