Menyförslag 1 (vår meny från nyårsafton 2019)
Förrätt:
Asiatisk havscoctail med ponzudressing och wasabimayo
Dryck: Gustave Lorentz Riesling Réserve, 2019 (22259)
Varmrätt:
Lax med asiatisk pesto på en förförisk bädd av sötpotatisnudlar och jordnötskross
Dryck: Anima Chenin Blanc, 2016 (2049)
Dessert:
Matchaglass, nashipäron med sichuanpeppar, sojakaramell och vit choklad
Dryck: Takasago Umeshu (121)
Menyförslag 2 (vår meny från nyårsafton 2018)
Förrätt
Asiatisk hummersoppa med citrongräs
Dryck: 7424 Brut Gula Änkan
Varmrätt
Tournedos med asiatisk sallad och jordnötssås
Dryck 2129 Linoheart of the Barossa Shiraz
Dessert
Pistaschglass med granatäppelsirap och amarettokokta aprikoser
Dryck: 8403 Marsala Duperiore Dolce
Menyförslag 3 (vår meny från nyårsafton 2017)
Förrätt:
Räkor med mango och koriander
Dryckesförslag: 2690 Kung Fu Girl Riesling
Varmrätt:
Parmalindad oxfilé med potatis- och jordärskockskaka, haricots verts oh portvinssky
Dryckesförslag: 30649 21 Gables Cabernet Sauvignon
Dessert:
Vit chokladpannacotta med lakrits och hallon
Drycksförslag 4197 Chateau du Juge
Menyförslag 4 (vår meny från nyårsafton 2016)
Förrätt:
Räk- och löjromsskagen på toast
Dryckesförslag: 5882 A Christmann
Varmrätt:
Oxfilé med potatisrosor och portvinsstekt svamp
Dryckesförslag: 2343 Amarone
Efterrätt:
Pannacotta med passionsfrukt
Dryckesförslag: 2154 Chäteau Baulac Dodijor 2012
Menyförslag 5 (vår meny från nyårsafton 2015)
Förrätt:
Klassisk toast skagen med handskalade räkor, toppad med löjrom
Dryckesförslag: 7701 Rotari Rosé
Varmrätt:
Helstekt fläskfilé med karamelliserade rotfrukter, svampsås och duchessetoppar
Dryckesförslag: 28002 Amarone Selezione Antonop Castagnedi
Efterrätt:
Vaniljpannacotta med rårörda bär
Dryckesförslag: 7787 Nivole
Menyförlag 6 (vår meny från nyårsafton 2014)
Förrätt:
Laxbollar
Dryckesförslag: Grand recolde 75286
Varmrätt:
Oxfilé med hemmagjord pommes och beasås
Dryckesförslag: 3023 Cantina Zaccagnini dal tralcetto
Chokladmousse med hallon
Dryckesförslag: Asti Cinzano nr 7711