Under veckan som gick pratade vi om att veckorna passerat i en rasande fart och det var inte länge sedan det var september månad (känns det som). Nu är det bara drygt 17 dagar kvar till jul (har inte hunnit börja julbaka MEN har fått upp adventsljusstakarna – bara det) och sedan är det dags för 2019.

Jag ger inga nyårslöften då jag vet att jag aldrig kommer att hålla dem. Min ambition är dock att jag under 2019 ska lägga mer tid på matlagning, för på den fronten har min ambitionsnivå sjunkit.

Oftast så lägger vi all energi på helgerna, då det lagas mat i stora kantiner som sedan fryses in till matlådor. Äkta hälften och jag ses ju inte under vardagarna, på grund av hans arbetstider, och att äta ensam är så tråkigt, så jag värmer hellre en matlåda. Det leder i sin tur till att all kreativitet och all rolig matlagning försvinner, men som sagt, min ambitionsnivå är att ta tag i detta. Att säga ja till roligare matlagning. Jag älskar ju att laga mat.

I slutet av året brukar jag också göra en sammanfattning av året som gått, men jag tjuvstartar lite då de inlägg som ligger i topp är tämligen ohotade, och jag tror inte det kommer att rassla till något nämnvärt. I det här inlägget hamnar de 10 mest lästa inläggen under 2018.

2018 års mest lästa receptinlägg, får dock vänta ett par veckor.

Så, vad har varit mest intressant under året som gått?

  1. Jag testar Braun facsspa
  2. Leva med vitiligo
  3. Utvärdering av Elemis skönhetsprodukter
  4. Dag 1 Tokyo
  5. Jag är nummer nio
  6. 100% mjölkfri
  7. Spökvandring Kramer
  8. Polen dag 5
  9. Kat von D och vitiligo
  10. Att träna med fibromyalgi