I dag är det första april och det gäller att hålla i hatten så man inte blir lurad. Jag måste applådera Sydsvenskans aprilskämt om Elsexan – Öresunds nya superled för batterifärjor. Har ni läst något roligt aprilskämt idag?

För att sammanfatta mars så har det varit en månad som har gått väldigt fort. Vårblommor blommar och jag ser så fram emot påsk då vi får ett par lediga dagar. Jag behöver det. Det har varit väldigt mycket fokus på jobb under mars och alldeles för lite fokus på mig själv, så jag är i stort behov att varva ned.

Som ni ser så har det inte hänt så mycket bland de populäraste inläggen. Min rabarber- och jordgubbscheesecake ligger som ohotad etta och kommer säkert att göra det året ut, om jag inte bakar en ännu roligare kaka – men det blir svårt, för den är så fräsch och god. Mars var ju också månaden då vi bara åt wokat så det kanske inte så konstigt att woksåsen ramlade upp i topp. Jag kan dock meddela att jag kommit ur wokträsket så nu lagas det helt annan mat 🙂 Kul är också att inläggen om mjölkfri frukost och matlagning uppskattades och jag är på gång med ett inlägg om mjölkfria desserter. Låter gott va?

 1. Rabarber- och jordgubbscheesecake
 2. Nordic Sea Winery
 3. Mjölkfri frukost
 4. Mjölkfri matsedel vecka 11
 5. Woksås
 6. Ajvarköttbullar med råstekt potatis
 7. Brownie
 8. Dillkött
 9. Mjölkfri matsedel vecka 12
 10. grilljanne
 11. Makaronipudding
 12. Brunsås
 13. Köttfärspaj
 14. Mjölkfri matlagning
 15. Risgrynsgröt med kokosmjölk