Jag tycker det är vansinnig intressant att få gräva ned mig bland siffror och jag hoppas fler av mina läsare tycker det är lika kul. Det går att läsa ut massor av statistiken och de mest frekventa besökare bor i Sverige (naturligtvis), USA, Tyskland och Frankrike. Hej, Hello, Guten Tag och Bonjour.

Inte förvånande ligger kategorisidan som nummer ett och där hamnar de flesta besökare när de landar på Nicklas Kokbok. Och att taggen tortilla kommer på andra plats kommer inte heller som någon överraskning för vad vore fredag utan fredagstacos.

taco06

Min mjölkfria sommarbuffé kom på tredje plats och jag ska lägga på minnet att göra fler liknande inlägg i framtiden. Mina mjölkfria matsedlar är också populära och vecka 22 kommer på fjärde plats, vecka 25femte plats, vecka 24sjunde plats och vecka 23nionde plats. Mitt i allihopa, på plats sex, återfinns receptet paj utan skal och det tycker jag är rätt intressant. Det är ett gammalt recept men en superduper enkel paj att svänga ihop .

Paj utan skal

Stuvade makaroner hamnar på en hedrande åttonde plats men sedan måste det ha varit många som blev sötsugna. Rabarber- och jordgubbscheesecake hamnar på tionde plats, Kokosplättar med honungsjordgubbarelfte plats och Tapiokaglasstolfte plats.

rabarbertårta02

Mitt bland allt det söta ramlar en liten salting in, Kapprockasill trettonde plats. Tätt följd efter kommer White pizza med kronärtskockafjortonde plats och Matcha Pancakesfemtonde plats.

kronärtskockspizza02

Vilka är då mina egna favoriter under juni månad: Ska jag välja sötsak så är det matcha biscotti men när det gäller mat så är det inget som slår White Pizza med kronärtskocka.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara