4 portioner

aggrulle

Ingredienser:

  • 1 dl vatten
  • ½ dl havremjölk
  • 2 msk mjölkfritt smaksatt
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • salt
  • 1 paket bacon
  • ½ purjolök
  • 100 g champinjoner
  • mjölkfritt margarin
  • ruccola eller annan valfri sallad

Arbetsbeskrivning:
Koka upp vatten, havremjölk och mjölkfritt smaksatt. Ta av från plattan och vispa ned  vetemjöl. Vispa tills det släpper botten på grytan. Vispa ned 2 st ägg och salt.

Bred ut smeten på bakplåtspapper och sätt in i ugn, 175 grader i ca 10-12 minuter.

Ta ut plåten och ställ åt sidan ett tag.

Dela bacon, purjolök och champinjoner i småbitar. Bryn i mjölkfritt margarin.

Lägg ruccolasalladen på omeletten och fördela baconblandningen över. Rulla ihop omeletten och skär i portionsbitar.