4 portioner
Ingredienser:
- 1 dl vatten
- ½ dl havremjölk
- 2 msk mjölkfritt smaksatt
- 1 dl vetemjöl
- 2 ägg
- salt
- 1 paket bacon
- ½ purjolök
- 100 g champinjoner
- mjölkfritt margarin
- ruccola eller annan valfri sallad
Arbetsbeskrivning:
Koka upp vatten, havremjölk och mjölkfritt smaksatt. Ta av från plattan och vispa ned vetemjöl. Vispa tills det släpper botten på grytan. Vispa ned 2 st ägg och salt.
Bred ut smeten på bakplåtspapper och sätt in i ugn, 175 grader i ca 10-12 minuter.
Ta ut plåten och ställ åt sidan ett tag.
Dela bacon, purjolök och champinjoner i småbitar. Bryn i mjölkfritt margarin.
Lägg ruccolasalladen på omeletten och fördela baconblandningen över. Rulla ihop omeletten och skär i portionsbitar.