Det har varit tal om Nicklas Kokbok som app och vägen har varit snårig och krokig. Vi började med massor av idéer men har sedan ändrat oss under resans gång vilket innebär att vi med den här farten aldrig kommer att bli färdiga. Jag skriver vi, när det egentligen ska vara jag. Bromsklossen har varit jag.

Nu släpper vi appen i alla fall och det kommer att ske en del justeringar under resans gång. Appen ska ses som en förlängning till bloggen, för det är inte en ren receptapp. Som jag nämnt tidigare så hade det varit så mycket enklare om jag haft recepten liggande för sig själv i en databas men det är för stort projekt för mig att ge mig i kast. Nicklas Kokbok för Iphone finns här. Android kommer också upp inom en vecka (hoppas jag).

Apptillverkare är vår egen Nicklas och han har en hel del projekt på gång. Förutom att arbeta med film och appkreation så har han också startat en webbutik – så det gör jag reklam för här. [ Reklam. Reklam. Reklam. ] Butiken heter Felix & Friends och Nicklas säljer roliga prylar till din hund och katt. Och naturligtvis är det vår Felix som varit med och gett namnet till butiken 🙂

Om du klickar på bilden så kommer du till Nicklas butik. Och hittar du några buggar i appen eller bara har önskemål så får du gärna lämna en kommentar.

 

Spara

Spara

Spara

Spara