I dag blir det asiatiskt och grytan blir så god. Du kan i princip tillsätta vilka grönsaker som helst och jag brukar variera och tillsätta rikligt med broccoli.
4 portioner
Ingredienser:
- 700 kyckling
- rapsolja
- 150 g champinjoner
- 1 morot
- 1 purjolök
- 1 röd paprika
- 1 burk bambuskott
- 3 tsk majsstärkelse
- 3 dl vatten
- 1 msk kycklingfond
- soja
- salt
- peppar
Så här gör du:
Rengör purjolök och svamp. Skala morot. Skiva purjolök, morot, och champinjoner. Ansa och finhacka paprika. Strimla köttet.
Hetta upp olja i panna. Stek köttet ett par minuter under omrörning. Ta upp ur pannan.
Stek svamp och morötter ett par minuter. Tillsätt lök, paprika och bambuskott. Fräs ett par minuter till under omrörning.
Rör ut majsstärkelse i vattnet. Tillsätt fond, soja, lite salt och peppar. Häll i pannan. Tillsätt kött och låt allt bli varmt. Serveras till ris.
Men ååååå så gott!!!!
Det är så gott 🙂