Har legat i feber hela dagen och är så trött på att ligga i sängen just nu. Jag gör allt för att mota bort min förkylning och hoppas att febernedsättande och ingefära hjälper. Äkta hälften och jag har inte träffats sedan i söndags kväll så när vi väl sammanstrålar så försöker jag göra det så mysigt som möjligt med god mat och tända ljus. Man ska vara rädd om kärleken.

Jag kände redan igår kväll att feber var på gång så jag beställde hem mat för leverans idag. Hade inte orkat ut i affären och jag är så tacksam för att jag kan beställa hem mat som levereras  vid dörren. Jag har beställt hem mat från både mathem och mat.se men mat.se är helt outstanding vad gäller kvalité. Är du själv sugen att prova på så klickar du på den här länken (adlink) och då får du 170 kronor rabatt.

Jag serverade pizza och till förrätt  blev det baconinlindade fikon. Så gott!

8 st

Ingredienser:

  • 8 stycken fikon
  • 4 skivor bacon, delade på hälften

Så gör du:
Dela 4 skivor bacon på hälften. Rulla en skiva bacon runt fikonen.

Sätt in i ugnen, 200 grader, cirka 10 min, tills baconet blivit krispigt. Ta ut och servera med tandpetare i varje fikon.