I dag var det dags för Sveriges största bloggmässa, anordnad av Walles & Glantz PR-Event, på Slagthuset i Malmö.

walles01

Priset för Årets Föräldrablogg gick till Jessica Lagergren  och Jennifer Reinhold vann  det viktiga priset Årets förebild.

walles06

Vackra konferenciern Emelie Walles pratade varmt om hur viktigt det är att stoppa näthatet och jag håller verkligen med. Vi ska aldrig acceptera mobbning eller påhopp på nätet! Sprid nätkärlek istället för näthat.

walles02

Förutom mingel och prisutdelning så bjöds vi även på modevisning med kläder från Me & I och Laura Ashley och ett femtontal företag var på plats och visade upp sig och sina produkter. Dansuppvisningen var medryckande 🙂

walles04

För alla småbarnsföräldrar vill jag ge två tips att lägga på minnet; Lovemade och Everyday Solutions. Lovemade tillverkar mumsig mat till små älsklingar från 4-10 månader. Jag såg att en del var mjölkfritt.

walles05

Everyday Solutions erbjuder thermoband, thermofeet och inte minst solskyddsindikatorn som  eliminerar problemet med att hålla koll på när man behöver applicera mer solkräm genom att på ett enkelt och tydligt sätt indikera om man är skyddad av solkrämen eller inte.Ett måste för småbarnsföräldrar.

Stort tack för årets inspirerande bloggmässa och för en mycket välfylld goodiebag. Jag börjar redan nu räkna ned till nästa års event 🙂

walles03