Vackra dottern har fyllt 18 år och vi bjöd på fantastisk buffémat och strålande väder. Något som blev mycket uppskattat var bresaolarullar med smak av citron, paprika och basilika.
8-10 bufféportioner
Emma och vår utbytesstudent Ella från Perth bjöd på vacker klädsel.
Ingredienser:
- 2 förpackningar Bresaola (ca 16 skivor totalt)
- 2 dl majonnäs
- 1 kruka basilika
- skal från 1 citron
- 1 hackad paprika
Arbetsbeskrivning:
Lägg ut bresaola omlott på ett bakplåtspapper (8 skivor, spara de andra).
Bred på 1 dl majonnäs och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspapper.
Lägg ut de andra bresaolaskivorna och bred på resterande majonnäs. Lägg på hackad paprika och toppa med basilikablad. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspapper.
Förvara rullarna i kylskåp och skär upp till servering.
Går alldeles utmärkt att göra dagen före.
Trackbacks/Pingbacks