Vackra dottern har fyllt 18 år och vi bjöd på fantastisk buffémat och strålande väder. Något som blev mycket uppskattat var bresaolarullar med smak av citron, paprika och basilika.

8-10 bufféportioner

kimono

Emma och vår utbytesstudent Ella från Perth bjöd på vacker klädsel.

bresaola

Ingredienser:

  • 2 förpackningar Bresaola (ca 16 skivor totalt)
  • 2 dl majonnäs
  • 1 kruka basilika
  • skal från 1 citron
  • 1 hackad paprika

Arbetsbeskrivning:
Lägg ut bresaola omlott på ett bakplåtspapper (8 skivor, spara de andra).

Bred på 1 dl majonnäs och toppa med basilikablad och citronskal. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspapper.

Lägg ut de andra bresaolaskivorna och bred på resterande majonnäs. Lägg på hackad paprika och toppa med basilikablad. Rulla ihop till en rulle och slå in i bakplåtspapper.

Förvara rullarna i kylskåp och skär upp till servering.

Går alldeles utmärkt att göra dagen före.