Jag gjorde en varm grönsakssallad till biffarna och beroende på hur många ni är så får du anpassa salladen efter just ert behov. Har du ingen spirelli spagettislicer går det lika bra att använda potatisskalaren för att få tunna morotsremsor.
4 portioner
Ingredienser:
- 600 g köttfärs
- 1 hackad röd lök
- 1 ägg
- salt
- peppar
- kryddpeppar
- 1-3 msk chipotle-pasta (avgör själv vilken styrka du vill ha på köttfärsbiffarna)
- mjölkfritt margarin till stekning
Till min varma grönsakssallad hade jag:
- morötter
- broccoli
- haricot verts
- paprika
- brynt svamp
Arbetsbeskrivning:
Blanda alla ingredienser till köttfärsbiffarna och stek biffarna gyllenbryna i mjölkfritt margarin.
Till min varma sallad kokade jag grönsakerna (utom paprika och brynt svamp) i 3-4 minuter i lättsaltat vatten. Häll av vattnet, lägg upp på tallrik och tillsätt paprika och svamp.