Trevlig alla hjärtans dag. Den gångna veckan har vi renoverat gästrummet som har blivit vitt och fräscht. Dagen har ägnats åt att sätta ihop IKEA:s garderober och vi har fått röjt undan en massa skräp. Härligt att få möblera om. Nu ser jag fram emot att bakluckeloppis ska komma igång. Emma har en hel del kläder inköpta i Japan som ska göras av med samt en massa andra saker.
Kvällens efterrätt i Alla Hjärtans dag-tema blev en chokladmousse med ett täcke av hallonpannacotta. Mums!
4 portioner
Ingredienser:
- 2 dl havregrädde (GoGreen)
- 100 g mjölkfri choklad
- 2 äggulor
- 2 dl frysta hallon
- 2½ dl imat
- 1 dl gelesocker multi
Arbetsbeskrivning:
Smält chokladen över vattenbad. Vispa havregrädden tjock och fluffig. När chokladen smält rör du ned 2 äggulor (en i taget). Vänd sedan ned grädden. Skeda upp i 4 portionsglass. Sätt in i kylen ca 30 minuter.
Blanda imat och hallon i en gryta. Låt sjuda upp. Mixa sedan ihop till en sås. Häll i 1 dl gelesocker multi och låt koka 30 sekunder. Skeda upp över den stelnade chokladmoussen och ställ in i kyl till serveringen.
Trackbacks/Pingbacks