I torsdags kväll var jag bjuden på ett event i Lund där Team Uniti presenterade sin supergulliga stadsbil Uniti och jag tog med mig kärleken dit. Det har skrivit mycket om Uniti som är en elektrisk stadselbil med hoitisk hållbarhet och som utvecklas med öppen källkod och det är onekligen ett spännande projekt. Vi var inbjudna för att titta på två prototyper och fick lägga vår röst på vilken design vi tyckte bäst om (jag har inga bilder på prototypen då de bad oss att inte dela med oss av den). Det är ett spännande projekt och pengarna har strömmat in via crowdfundingsajten FundedByMe. På 45 dagar fick man in den hisnande summan 12 miljoner kronor. Uniti började utvecklas på Lunds universitet men är numera ett fristående projekt.

Vi fick en sagolik, vegetarisk buffé som var så god. Mums!

På eventet träffade jag Käthe och Anna som driver bloggmingel och Sweden Influencers, Sveriges första nätverk för bloggare och influencers. Den 23 maj anordnar de sitt 6:e bloggmingel och denna gång på Palladium i Malmö och det ser jag fram emot.