Nu räknar jag ned. Om nio arbetsdagar är det dags för mig att gå på semester. Äntligen! Jag ser så fram emot att vara ledig och har absolut inga planer på vad som ska hända och ske, utan jag ska bara vara. Vet ni, efter att under två års tid försökt pussla ihop arbete och fritid där två ekvationer inte alltid går ihop – har vi bestämt att lägga ut vår sommarstuga till försäljning. Så det gör jag här och nu.

Stugan ligger vid en magisk plats i vackra Blekinge och under de nio år vi ägt stugan har vi bott där under alla årstider, vår, sommar, höst och vinter.

Ett hus utan människor som vistas där är bara ett skal – och vi vill att vår stuga ska få leva upp igen. Jag har därför gjort en film – Livet på landet – och den är blott 2 min och 41 sekunder lång. Så sätt på ljudet och välkommen till vår värld, som kan bli din.

Bankar ditt hjärta extra för ett sommarparadis får du gärna kontakta vår mäklare som svarar på alla frågor. All kontaktinfo finns i filmen.

Ha en fortsatt skön sommar!