Glöm tråkiga fiskbullar på burk. Blanda fiskfilé med bland annat polkarödbeta och du får jättegoda, stekta fiskbullar som jag serverade tillsammans med en klick majonnäs som mixats med lite citronskal. Jag rev också potatis och stekte ett par rårakor men det går naturligtvis lika bra att servera med kokt potatis.
4 port (ca 12 små fiskbullar)
Ingredienser:
- 1 röd lök
- 1 polkarödbeta
- 400 g torskfilé
- 1 dl vetemjöl
- salt
- pepparmix
- 1 ägg
- 1 dl creamy cooking
- mjölkfri margarin till stekning
Arbetsbeskrivning:
Skala lök och polkarödbeta och dela den i mindre bitar. Mixa alla ingredienser (utom mjölkfritt margarin) i en matberedare. Bryn mjölkfritt margarin och med en sked klickar du i små ”bollar”. Stek dem runtom så att de får fin färg.
Trackbacks/Pingbacks