Jag gjorde min gnocchi ett par timmar före fiskgratängen, så jag stekte hastigt upp dem under tiden fiskgratängen var i ugnen.
4 portioner
Ingredienser:
- 400 g torsk
- salt och peppar
- 1 gul paprika
- 1 röd paprika
- 250 g körsbärstomater
- 1 förpackning imat fraiche
- 3 msk skånsk senap
- 2 msk koriander
- 600 g kokt, skalad och pressad potatis
- 1 dl vetemjöl
- 1 ägg
- salt
Arbetsbeskrivning:
Dela fiskblocket i 4 bitar och lägg i form. Salta och peppra. Dela paprikan i strimlor och lägg paprika och tomater i formen. Vispa ihop imat fraiche, senap och koriander. Häll över fisken och sätt in i 225 grader i ca 15 minuter.
Blanda potatis med vetemjöl, ägg och salt. Arbeta ihop till en deg. Dela degen i fyra bitar. Rulla ut varje bit till en rulle och dela rullen i 6 bitar. Rulla varje bit till en boll och tryck till med en gaffel. Koka upp saltat vatten. Lägg i gnocchin och låt den koka tills den flyter upp. Ta upp med hålslev och låt rinna av.
Trackbacks/Pingbacks