Fredagsfeeling! Och jag är sjukt taggad idag och på partyhumör, med en gnista ilska. Vi hade en GDPR-revision på jobbet och under cirka ett års tid har jag slitit som ett djur för få alla saker på plats. När jag ringt upp kolleger, som inte gjort vad jag sagt, har jag fått presentera mig som ”Tråk-Åsa”. Periodvis har det varit tufft, men jäklar vad jag lärt mig på vägen.
GDPR må vara tråkigt i mångas ögon men för mig har det bara varit lärorikt. Så vad hände efter revisionen. Jo, vårt företag fick med beröm godkänt, jag fick en guldstjärna och skulle se till meddela ledningen att jag var värd en löneförhöjning. Känns så skönt att allt jag läst, allt som jag tjatat och hotat om blev så bra, så nu är det bara att se till att vi fortsätter hålla samma nivå. Underbart.
Så varför är jag pissed off? Jag är så trött på alla dessa sjuka individer som lägger all sin tid på att förstöra för oss som bloggar. Alla dessa – förlåt franskan – jävla, idiotiska hackers som fan i mig inte har ett liv.
Jag är så sjukt irriterad på allt jag råkar ut för och just nu känns det som om den bästa iden är att lägga ned bloggen. Jag orkar ta mig fan inte att vara uppkopplad 24/7 – för jag jobbar och jag har ett liv på sidan om bloggen. Ni hackar er in, och ställer till med så mycket fanskap. Och jag försöker reparera på den lilla, jävla fritid jag har. Get a life!!! Och skulle du som läsare möta något som inte ser ut som Nicklas Kokbok, var snäll och meddela mig. Jag städar efter dessa sjuka individer.
Och här tar jag ett djuuuuuupt andetag. Och ber än en gång om ursäkt för mitt utbrott, men jag är mer än trött på allt hackande jag råkar ut för.
Jag har bokat en tidig vår-resa och i mars åker vi iväg till Belgien. Jag blev så förtjust i Belgien när jag var där för ett par veckor sedan så jag kände att jag ville uppleva det med äkta hälften. Hilton är inbokat och flyg likaså.
Nicklas kommer hem ikväll för i helgen så kör vi vår traditionella kalkonmiddag. Ska bli superkul – och gott.
Förra lördagen var vi på Staffanstorps Gästis för vår årliga gåsamiddag. Till förrätt blev det vildandsbröst & gåslever med äppelmarmelad. Dryck: Grand Cru Francis Brut Tradition Champagne-Amuse. Jag är inte så förtjust i leverpastej men det är helt ok.
Därefter serverades skaldjurssoppa med kräft- och äppletartar samt dillskum. Dryck: Avignon Blanc, Loire-Touraine 2017. De som inte var allergiska kunde äta svartsoppa men jag är feg, så jag tog skaldjurssoppan som smälte i munnen.
Därefter var det dags för knaperstekt ankbröst med ragu på katrinplommon och confiterat lår serverat med rödkål, brysselkål, bakat äpple och stekt potatis. Dryck: Pinot Noir Bourgogne, 2015. Yum yum, så gott.
Till dessert blev det Gästis äppelkaka med vaniljsås, kanel och vaniljsorbet. Jag fick en specialare.
Som vanligt, supergott med fantastisk service. Älskar Staffanstorps Gästis som alltid ger hög service och som månar om oss som är födoämnesallergiska. Jag är aldrig rädd att gå dit och äta.
Ha en skön fredag. Själv så ska jag ta det lugnt och sluta sura över alla jävla hackers. Mitt råd till er är att skaffa ett ordentligt jobb!
Oj. Jag har aldrig upplevt det där hackeriet själv och *peppar pepparÄ håller verkligen tummarna för att jag slipper lära mig hur det är. Hoppas också du blir lämnad ifred framöver!
men oj har du blivit hackad..förstår att du är förbannad