Thank God it´s Friday. Äntligen! Jösses, vad den här veckan har varit lång och intensiv, men nu börjar jag se ljuset i tunneln. Jag lär somna som en liten bebis om en timme, men det gör inget. Då vaknar jag desto piggare imorgon. Som sagt, det gäller att se ljusglimtar i allt.

Hur har din vecka varit? Efter jobb i måndags kväll åkte vi till Helsingborg där äkta hälften – äntligen – köpte sin älskade motorcykel. Han sålde ju sin gamla för ett par veckor sedan och jag har gått och småtjurat eftersom det inneburit att vi inte kunnat åka ut på några utflykter. Men nu är pärlan hemma, vilket innebär att imorgon så åker mc-kläderna på, och vi beger oss ut. Och naturligtvis drar vi mot Österlen. Var annars.

Tisdag kväll satt jag och förberedde ett tal, för på onsdag kväll så var det presidentskifte i min Rotaryklubb, vilket innebär att jag under 2018/19 innehar rollen som president för min Rotaryklubb. Det är ett prestigefullt uppdrag och jag är så hedrad att jag blev tillfrågad.

Jag vet att jag har ett intensivt, men vansinnigt roligt år framför mig, så jag ska njuta av varje sekund. Jag har ingen aning om detta kommer att påverka mitt bloggande, men jag kommer att försöka hålla samma tempo som jag gjort tidigare. Det vill säga, ett par inlägg per vecka.

På onsdag drog jag iväg på lantbruksmässa och tillbringade en stor del av dagen med att fotografera och prata med människor som besökte oss. Det här med GDPR ställer till det en hel del, för det gäller att trolla fram en samtyckesblankett, som man sedan får folk att skriva på, efter att de blivit fotograferade. Det är så mycket finstilt att de nästan tror att de luras att skriva över huset på en. Jösses. Trots detta var dagen fantastiskt roligt men gud vad varmt det var! Den kyla vi hade på midsommarafton, den är redan glömd! Vid tio på förmiddagen så staplade jag mot vårt utställningstält, fick i mig ett glas kall cocacola, och bad om en keps. Mitt huvud stekte och jag kände att mina vitilogofläckar blev rödare och rödare. Värme är nice men… det kan bli för mycket!

På kvällen var det dags för presidentskifte och efter det så slocknade jag. Fullständigt utmattad och tömd på adrenalin. Torsdag dök dock upp alltför fort och då mötte jag upp tre tyskar som jag tillbringade dagen med. Vi åkte till Österlen, där vi hade bokat in två intervjuer.

Vi besökte en maskinstation och en mjölkgård och jag som älskar kor, skulle ha kunnat tillbringa hela dagen i stallet med kalvarna. Det är något visst med kor och jag har en absolut förkärlek till fjällkor (fanns inte på gården). När jag var 10, så gav min morfar mig en fjällko, vid namn Smulan, och det kanske inte är så konstigt att vår lilla katt, Smulan, fick heta just Smulan.

Och så var vi inne på fredagen. Idag har jag varit tömd på energi, men har, trots detta, fått gjort en hel del. Jag håller på att bygga en ny hemsida och det är en massa funktioner som ska fungera. Det går framåt, om än långsamt. Det kommer att bli bra

Kommer du ihåg min renovering av Emmas rum? Det såg ut som själva f*n i hennes rum och eftersom jag behövde ett kontor, så såg vi till att rensa upp. Vi bar, vi slängde, vi sålde och vi rensade.

Det mest optimala hade varit om jag hade fått målat om, men trots lock och pock så gick äkta hälften inte på det, vilket måste innebära att vi varit gifta för länge hahahaha. Rummet är i alla fall rensat och för varje pryl som burits bort, så har jag tappat ett kilo. Så, nu har jag mitt kontor som är kombinerat gästrum. Och jag trivs, trots att det är superrosa 🙂 Trevlig helg på er. Det ska jag ha!