Nu börjar min efterlängtade semester och min mamma och jag börjar med att åka över till Köpenhamn och checka in oss på hotell innan vi beger oss till Gdansk och Gdynia imorgon. Tycker så synd om äkta hälften som har åkt på ett jäkla ryggskott men han får vila hemma och ta hand om katten istället.
Som jag skrivit i förbifarten har jag ett par jobbiga månader bakom mig och önskar att ingen ska få uppleva hur det känns att sakta men säkert knäckas på det sätt jag gjort! Men nu kommer jag iväg, får ladda batterierna och sedan ska jag vara på banan igen.

anzac-1368717_1920

Hör ni, har ni testat mindoktor.se? Jag har misstänkt ett par dagar att jag haft urinvägsinfektion men jag brukar gå ett par dagar med symptom innan jag fattar vad det är. Borde ju ha lärt mig vid det här laget. Nåväl, insåg att jag inte skulle hinna få tid hos vårdcentralen och bara att sitta i telefonkö kan ju frambringa ett mindre nervsammanbrott. Ringer man kl åtta så blir man ändå inte uppringd förrän kl elva och då är alla akuttider slut.

Eftersom läget var akut – men inte akut nog för att åka in till akuten – så skaffade jag ett konto och loggade jag in på mindoktor.se. Där fyllde jag i en massa uppgifter om mig själv och beskrev mina symptom. Fem minuter senare hade jag ett recept jag kunde hämta ut på apoteket. Det var värt vartenda krona och så smidigt.

För att fira in min semester så åt vi extra gott igår. Jag gjorde en jättegod tapiokaglass och recept kommer så fort jag kommit hem från min semester.

köttmedgurksås01

tapiokaglass05