Jag hittade ett recept i Lidls reklamtidning men jag valde att använda sweet chilisås istället för honung.

4 portioner

glaseradkarre

Ingredienser:

  • 500 g tunt skivad fläskkarré
  • ½ dl sweet chilisås
  • salt
  • pepparmix
  • 2 paprikor, skivade
  • 1 mango, skalad och tärnad
  • 10 körsbärstomater, delade
  • 1 galiamelon, tärnad
  • sallad
  • 1 burk imat fraiche
  • 2 tsk flytande honung
  • rivet skal från 1 citron
  • salt
  • pepparmix

Arbetsbeskrivning:
Salta och peppra köttet. Pensla med sweet chilisås och du kan antingen grilla i ugn på 250 grader i ca 5 minuter eller grilla på vanligt sätt.

Blanda grönsakerna i en skål.

Blanda ingredienserna till såsen som serveras tillsammans med köttet och salladen.