Hemlagad guacamole är ett måste till all slags grillmat och det tar bara ett par minuter att mixa ihop en härlig röra. Vill du ha mer smak, så tillsätter du både vitlök och chili men jag serverar en mildare variant till äkta hälften.

Den här veckan håller jag på att avsluta en massa projekt, vilket innebär att jag från och med fredag kommer att ha hur mycket fritid som helst 🙂

Mitt år som president för min Rotaryklubb går mot sitt slut och jag har också lagt över ett grafiskt projekt på en annan. Beslutet att lägga ned allt extraarbete jag dragit på mig under de sista två åren har inte varit lätt, då jag gillar att ha fullt upp, men jag upplever också att jag ständigt går med dåligt samvete, eftersom det alltid är något som jag inte hinner med. Risken att kliva in i den berömda väggen har varit påtaglig och när väl beslut togs att jag bara skulle tänka på mig själv, så kändes det verkligen som en börda föll från mina axlar. Så jag får klappa mig själv på axeln och säga ”Bra jobbat, Åsa”.

Nu ska jag bara vara och det innebär att jag kan lägga både tid och energi på min webshop. Just det ja, ni trodde väl inte att jag bara skulle sitta och rulla navelludd. Men nu ska jag arbeta bara för mig själv och jag måste se till att jag inte hoppar på saker och ting. Hur kul de än låter.

Ingredienser:

  • 2 avocado
  • 1 stor tomat
  • salladslök
  • salt
  • peppar
  • saft från ½ lime
  • 1 msk sweet chilisås

Så här gör du:
Kärna ur tomaten. Kärna och gröp ur avokadorna och hacka både avocado, lök och tomater. Kör gärna med en stavmixer.
Tillsätt limesaft i en skål med avokadon och tomaterna. Rör runt.
Smaka av med salt, svartpeppar och sweet chilisås.