Hallon – och naturligtvis hallonglass – tillhör en av mina stora förtjusningar och det här är mitt absolut bästa glassrecept. Snabbare än så här kan du inte göra en glass och det bästa av allt är att du varken behöver glassmaskin eller frys. Du behöver bara en matberedare. Och frusna bär. De flesta av mina matgäster har blivit bjudna på den här glassen efter en god middag och jag brukar göra glassen ett par minuter innan den ska serveras. Så enkel är den. Och gillar du inte hallon så kan du använda andra bär. Jag har använt mango och jordgubbar. Eller så mixar du ihop olika sorters bär. Glassen är snabb och enkel att göra men smakar så mycket. Perfekt att servera efter söndagsstek.
4 portioner
Ingredienser:
- 250 g frysta hallon
- 1½ dl florsocker
- 2½ dl Gott i Maten
Arbetsbeskrivning:
Alla ingredienser blandas i en matberedare. Servera!
Trackbacks/Pingbacks