Föregående vecka försvann i ett nafs och jag känner mig mer utvilad och tillfreds med mig själv då kroppen svarar och börjar stramas åt. Det värsta med min ”är-så-synd-om-mig-diet” baserad på godis, mackor och energidryck är att jag mådde så dåligt och att orken var obefintlig. Vissa dagar orkade jag knappt ta mig upp ur sängen utan låg och zappade mellan Netflix-kanalerna. Där vill jag verkligen inte hamna igen utan ser till att hålla träning 3 gånger i veckan (morgontid) samt äta en bra kost där jag i princip äter varannan timme. Då mår jag bäst. Jag går upp vid sex varje morgon, duschar, klär på mig och måndag, onsdag och fredag är det träning. Övriga dagar har jag annat fullspäckat schema, allt för att få in rutin och hålla mig igång.
I helgen stekte jag upp en massa svamp och lök samt en bit kött. Till det serverade jag broccoli- och avacadomos och det var sååå gott. En måltid full med protein och en massa nyttiga fetter. Testa gärna
4 portioner
Ingredienser:
- 500 g broccoli
- 1 avacado
- lite växtbaserad grädde
- salt
- peppar
Så här gör du:
Ansa broccolin och skär i mindre bitar. Koka mjuk. Häll av vattnet och lägg broccolin i en skål. Tillsätt en skalad avacado. Mixa med stavmix. Späd med lite växtbaserad grädde så det blir en krämig mos. Salta och peppra.