Havregrynsgröt med kanel och äpple (mjölkfri) av Åsa | dec 27, 2013 | Frukost | 0 Kommentarer 1 portion Ingredienser 1 dl havregryn 2 ½ dl vatten 1 skalat, rivet äpple 1 bit hel kanel Arbetsbeskrivning Blanda havregryn, vatten, äpple, och kanel. Koka upp och låt sjuda ca 4-5 minuter. Plocka upp kanelen och servera med havredryck. Trackbacks/Pingbacks Mjölkfri frukost - Nicklas Kokbok - en mjölkfri blogg - […] på gröt: Havregrynsgröt med kanel och äpple, Quinoagröt, Risgrynsgröt, Blåbärsgröt, Mannagrynsgröt, kallrörd blåbärsgröt med […] Skicka kommentar Avbryt svarDin e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Kommentar * Namn * E-postadress * Webbplats
Trackbacks/Pingbacks