Telia har Sveriges nöjdaste tv-kunder och det måste jag hålla med om fast vi är utan TV och internet sedan nyårsafton. Vårt bredband dog nyårsafton och när äkta hälften fick besked att det kommer att vara lagat omkring 4 januari så trodde jag att jag skulle få sätta in hjärtstartare på honom. Ingen backhoppning och ingen Ivanhoe på Nyårsdagen. Gud förbjude att vi skulle vara utan Ivanhoe på nyårsdagen. Sonen är hemma under jullovet och ska programmera min app och nu fungerar absolut ingenting. Ramaskri.

man-person-people-emotions

Vi bor i Hjärup som ligger mitt emellan Malmö och Lund så det är ingen liten håla i ödemarken – fast det kan man tro när man talar om Telia, internet och bredband. Jag lovar att vårt internet fungerar bättre i stugan och där kör vi Net1 – Telia räcker inte till, men nu flummar jag iväg. När internet strulade och TV:n slutade fungera eftersom vi inte har signal med omvärlden så fick jag på nyårsafton eftermiddag igång chattjänst med Robin på Telia. Tillsammans felsökte vi och försökte starta om eländet (TV och bredband) men jag tror inte det hade hjälpt om vi ens hade haft hjärtstartare för all kontakt var totalt väck. Men vilket bemötande vi fick i allt elände. Och vilken stjärna ni har i Robin. Så Telia, av någon anledning är vi nöjda fast ingenting fungerar – och det beror på det otroligt positiva bemötande vi fick av den personal som jobbar nyårsafton. Så hej Robin. Gott Nytt År på dig. Och Telia – få gärna allt att fungera innan den 4 januari. För hur bra service vi än fick av Robin så är jag inte säker på att den känslan varar hela veckan ut.

Spara

Spara

Spara