— Detta inlägget presenteras i samarbete med min webbutik Ishokuju —

Ända sedan jag lanserade webbutiken Ishokuju har tanken funnits att fixa till ett ordentligt hemmakontor med japansk inspiration och en hörna med butikens mest sålda varor. Jag blev fullständigt hispig att vistas i tidigare kontor, som var i dotterns rosa rum, så när dotter med sambo flyttade ut och sonen flyttade in i hennes rum så blev det ett rum över.

Vet ni, det är krävs en massa logistik att få ihop barn som flyttar in och ut. Periodvis har vi haft huset fullt av både egna barn och utbytesstudenter och det har inte varit lätt att hitta utrymmen som har bara varit mitt. Bara mitt. Och med mitt menar jag naturligtvis mitt och äkta hälften.

Men nu börjar hemmakontoret komma i ordning. Jag har plockat ned dotterns kimonos från vinden (vi letar fortfarande efter en) och jag har börjat pynta. Visningsexemplar av varorna har fått flytta in i ett skåp och resten finns nedpackat.

Det kommer att bli bra det här och som en extra gåva får du som läsare hos mig 20% hos Ishokuju. Rabattkoden varar till och med söndag och du behöver endast ange ”nicklaskokbok” när du passerar kassan.