Jag är en av 23 som genom Smartson och Braun fått köpa och testa Braun FaceSpa 851V 3-i-1 Ansiktsepilator och jag är supernöjd. Jag har använt min ansiktsepilator dagligen sedan början av juli och aldrig har min hy blivit så ompysslad som den blivit i snart två månader. Och det märks.

Braun FaceSpa 851V 3-i-1 Ansiktsepilator är precis som den säger en apparat som ger tre olika behandlingar i en och samma apparat.

Boxen innehåller

  • Braun FaceSpa 851V ansiktsepilator
  • mjuk hudvårdande ”dyna”
  • rengöringsborste
  • en liten borste för att rengöra epilatorn
  • skyddslock i brons
  • batteri
  • praktisk spegel
  • liten och nätt väska att ha allting i (syns ej på bild)

Jag börjar med att lägga på en klick Bare Minerals Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser och för borsten med cirkelrörelser över ansiktet. Jag använder borsten över hela ansiktet och det är så skönt. Man riktigt känner hur all smuts avlägsnas och att huden blir ren. Borsten ger en rejäl djuprengöring och hjälper till att ta bort smuts, olja och smink vilket kan täppa till porer.

Ja, ja, inte världens bästa bild där man ska försöka rengöra ansiktet samtidigt som bild tas, men, men…

Resultatet sägs vara upp till sex gånger bättre än manuell rengöring och jämför jag med den rengöring jag har kört med tidigare så är det stor skillnad. På grund av min vitiligo använder jag Kat Von D:s foundation som sitter som berg . Jag har testat att rengöra ansiktet utan min Braun Facespa och sminket går helt enkelt inte bort. Jag blir inte tillräckligt ren.

Efter rengöring så rengörs  borsten i varmt vatten. När jag har tagit bort all smink så baddar jag ansiktet med Elemis Balancing Lavender Toner och då börjar man känna sig som en ny människa i ansiktet igen. Ansiktsrengöringsborsten ger en rejäl djuprengöring och förbereder huden så att den kan absorbera upp till 30% mer nattkräm.

De produkter som ingår i min dagliga tvättritual

Ett par gånger i veckan använder jag den mjuka ansiktsdynan som ger mild ansiktsmassage som stimulerar blodcirkulationen och hjälper till att förbättra hudens utseende. Jag märker att mitt ansikte har fått en helt annan lyster efter att ha använt min facespa i snart två månader och jag kan inte tänka mig att sluta använda den. Den ingår numera i min dagliga ritual. Man kan även använda braun facespa i duschen men det har jag inte testat.

Men då har vi kommit till nödvändigt ont, hårborttagning. Fler än jag som har irriterande hår som växer där det inte ska?  Jag har tidigare använt en sådan här sak som man rullar över ansiktet och där i alla fall min smärtskala låg på 12 av 10 möjliga. Jag klarade inte av att använda den, så många gånger fick de irriterande hårstråna vara kvar.

Släng den…..

Braun FaceSpa är relativt smärtfritt jämfört med andra saker jag använt. Epileringen är lätt att använda och gör faktiskt inte så ont. Jag rycker inte ens till utan det går så smidigt och lätt att få bort oönskad skäggväxtsfjun. Bara det gör att jag älskar min FaceSpa.

Så, för att summera det hela. Jag är supernöjd med min Braun FaceSpa som jag upplever ger det resultat jag strävat efter: renare, fräschare hud och lätt att få bort oönskad ansiktsbehåring. Jag känner att jag har fått till en bra hudritual som gör att ansiktet mår bra. Det enda negativa jag upplevt är att  ansiktsdynan inte fäster som den ska i apparaten utan har en tendens att trilla av. Däremot så sitter rengöringsborsten bra. Batteritiden räckte för mig i nästan 6 veckor och då har jag använt apparaten varje dag.

Ordinarie pris för Braun FaceSpa är 999:- men den finns på Apotea för 699 kr alternativt 728 kr på Elgiganten.

Finstilt:
Jag är en av 23 som genom Smartson och Braun fått köpa och testa en FaceSpa 851. Som testpilot hos Smartson får man testa produkter och tjänster och i gengäld dela med sig av sina (ärliga) åsikter till andra. Smartsons vision är att det alltid ska vara kostnadsfritt att testa produkter via Smartson. När det gäller vissa sällanköpvaror finns det ibland möjlighet som testpilot att köpa varan eller tjänsten till reducerat pris mot att du delar dina erfarenheter. Som jag gjort med min FaceSpa. Mina åsikter är till 100% mina egna och helt ärliga. inlägget innehåller inga adlinks utan bara länkar till produkter jag använder.