Idag är det den fjärde oktober och det innebär att det kanelbullens dag och jag älskar denna fantastiskt goda bulle som är perfekt till en kopp kaffe. En bulle för mig behöver inte vara med kanel utan jag blandar gärna i blåbär, hallon eller andra godsaker. Att fika är något som våra utbytesstudenter tar med sig hem till sina respektive länder och det finns väl inget svenskare än just att fika. Kom in på en kopp kaffe. Eller så träffas vi för en kopp kaffe ute. Jag är rätt petig när det gäller kaffe och kommer jag till något ställe som serverar kaffe som stått på en värmepanna så väljer jag hellre te. En kopp kaffe ska vara nybryggt, eller vad säger ni? Här kommer ett par av mina favoritrecept på mjölkfria kanelbullar. Hoppas ni hittar en ny favorit.

nicklaskokbok_kanelbulle

bullarx3 bananbullar05 bullarx3_3