4-6 portioner
Ingredienser:
Pajdeg:
- 3 dl vetemjöl
- 150 g mjölkfritt margarin
- 1 msk kall ramlösa (går lika bra med vatten men av någon anledning upplever jag att det blir krispigare med ramlösa)
- lite salt
Fyllning:
- 1 rödlök
- 4 stora champinjoner
- 1 röd paprika
- salt
- peppar
- mjölkfritt margarin
- 500 g nötfärs
- salt
- peppar
- 5 msk ajvar
- mjölkfritt margarin
Arbetsbeskrivning:
Fyllning: Dela rödlök, champinjoner och paprika. Bryn i mjölkfritt margarin. Salta och peppra. Ställ åt sidan ett tag.
Bryn färs. Krydda och blanda ned ajvar. Rör om väl. Blanda ned lök, champinjoner och paprika. Rör om väl.
Häll i det förgräddade pajskalet.
Grädda pajen ca 15 minuter i 200 grader.
Garnera med ruccolasallad och tomater.
Trackbacks/Pingbacks