God morgon. Hoppas att alla har en lika fin lördag som jag har. Träning och frukost är avklarad och jag ska snart sätta igång och röja lite och få fram alla adventsstakar. Jag har varit på jakt efter en adventsljustake och två kriterier skulle uppfyllas. Den ska helst vara i koppar  (eller kopparfärgad) OCH vara så pass stadig så att katten inte välter den när hon sitter i köksfönstret. Förra året så lyckades hon konststycket med att välta adventsljusstaken både en och flera gånger och man kan väl säga som så att den ljusstaken inte blev sig lik igen.

Emma och jag tog en sväng in till IKEA i går efter jobbet och jag hittade en jättesöt ljusstake i form av en stjärna. Attans vad stadig den var så jag köpte två stycken. Jag köpte också lite servetter och annat som vi ska ha till jul.

advent

Jag kommer att stå i köket en hel del i helgen. Dels ska jag baka två stycken nutellapajer och så blir det en del julgodis. Det är perfekt att göra lite extra och sedan ta med sig i en liten påse när man går bort.

Idag är det också vår bröllopsdag *hipp hipp hurra* så ikväll tar vi familjen med oss och beger oss till min favoritrestaurang Lemongrass.