God förmiddag och jag hoppas mina kära läsare får en fin lördag och helg. Vi njuter av våren i Skåne och jag satt igår kväll och surfade runt och spanade in vårmodet. Det är så mycket jag skulle vilja ha. På tal om kläder så måste jag visa vad jag hittade.

Den 24 maj är det Match Made in HEL modevisning på Helsinki Airport Runaway och jag skulle inte ha något emot att åka dit och uppleva det på plats. Sju spännande designers från Asien och Europa kommer att visa sina kläder på en fantastisk catwalk- Helsinki Airports Runaway. Jättehäftigt.

Helsingfors flygplats har blivit den naturliga stoppen för oss dels när vi varit på väg till Tokyo och dels när jag jobbat i Finland. Jag gillar verkligen flygplatsen och jag måste erkänna att flyga FinnAir är en behaglig upplevelse. Sedan älskar jag effektivititen på Narita Airport och det är nog ingen flygplats som kan tävla mot dom i det. Vi har flugit med både SAS och FinnAir till Japan men vi kommer att flyga FinnAir nästa gång för det är en enorm skillnad i service.

Från att ha varit sjukt flygrädd så njuter jag av varenda resa och det känns tryggt för mig att FinnAir tillhör en av de absolut bästa flygbolagen i världen. Vi skulle också vilja resa till Australien och hälsa på våra älskade utbytesstudenter men det känns så lååååång tid att sitta på planet. Vi får se.