Idag blev det en tur till Tinerö eklandskap som bara ligger ett stenkast bort och det blev en skön kontrast från stadens yra. Det är tyvärr långt kvar till våren och sommaren men lugnet i Tinerö finns fortfarande kvar och det har blivit ett av mina favoritplatser där jag kan slappna och ta det lugnt.
Idag vill vi bjuda på en maträtt som funkar lika bra till vardags som för till fest. En rätt som räcker till många och som uppskattas av både stora och små.

Ingredienser
- 500 g strimlad lövbiff/rostbiff
- 1 msk soja
- 1 tsk chilipulver
- 1/2 tsk sambal oelek
- 1 msk mjölkfritt smör
- 1 purjolök
- 1 röd paprika
- 1 dl köttbuljong
- 2 dl växtbaserad grädde
- 1 dl chilisås
- 2 msk mjöl
- 1 tsk riven vegansk ost
- Nacho- chips
- Sätt ugnen på 225 grader
- Stek grönsaker och kött med soja, chilipulver och sambal oelek i smör
- Tillsätt resterande ingredienser
- Låt sjuda
- Häll i ugnssäker form och lägg på chips och vegansk riven ost
- Grädda 15 min
