Ljuvligt söt, men ändå frisk, minicheesecake som blev en härlig avslutning på en mysig grillkväll, med nära och kära. Den naturella Violife är perfekt som ostbas och med en liten gnutta citron blir den ljuvligt syrligt.

Jag fick en glad överraskning när jag besökte Violifes hemsida och såg alla varianter som finns av mjukosten. De enda jag sett i min matbutik är just den naturella och den med cheddarsmak (som jag inte testat). Har du hittat de andra smakerna i din butik?

Ingredienser:

  • 200 g Violife Creamy Original
  • 1.5 dl växtbaserad grädde
  • 0.5 dl strösocker
  • skal från 0,5 citron
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 8 smulade havrekakor, eller liknande
  • jordgubbar, hallon, blåbär

Så här gör du:
Lägg Violife Creamy Original, växtbaserad grädde, strösocker och vaniljpulver i en bunke. Vispa fluffigt med elvisp.

Lägg kaksmulor i botten på serveringsskålar/glas. Skeda på gräddblandningen och toppa med antingen mosade bär eller hela färska bär