Hör ni, visst har det varit lite matrecept i bloggen sista tiden? Jag inser att jag har haft för mycket runt omkring mig vilket gjort att jag inte kunnat leverera som jag velat göra. Jag har haft ambitionen att göra så men tiden sprang ifrån mig och  jag försöker nu hitta tillbaka till en jämn balans. Jag har varit bortrest sedan i fredags eftermiddag men idag ska jag sätta mig ned och göra en rejäl veckoplanering. Jag ska klura på lite nya recept, mat ska beställas hem och sedan får vi hoppas det blir ordning på torpet igen.

Veckans bild är från en fantastisk musikal som jag såg och lyssnade på förra söndagen. Kan du gissa vilken?


Mjölkfri måndag den 16 april

Korv stroganoff med ris

Mjölkfri tisdag den 17 april

Stekt fisk med spenatstuvning och kokt potatis

Mjölkfri onsdag den 18 april

Baconlasagne

Mjölkfri torsdag den 19 april

Tacoröra med isbergssallad, gurka, tomat och majs
Stek köttfärs, blanda i tacokryddor och servera på grönsaksbädd

Mjölkfri fredag den 20 april

Potatiskaka med rökt skinka
Skippa jordärtskockorna i receptet och öka bara på potatisen