Så är vi inne i påskveckan, och matsedel vecka 15, och jag hoppas att alla som är lediga får en riktigt skön påsk. Jag har dammat av och skickat iväg min cykel så den ska få lite TLC och jag hoppas jag får hem den lagom till vi går på påskledighet. Däcken var så pass gamla att de var torra och själva cykeln har stått uppe i stugan, helt oanvänd, i snart åtta år, så det var dags att den fick följa med hem och göras klar innan jag beger mig ut på de skånska vägarna och de kommande doftande rapsfälten. Ha en fortsatt skön söndag – och var rädda om er därute.


Mjölkfri måndag den 10 april 2017

Stekt falukorv med wasabisås och kokt potatis

Mjölkfri tisdag den 11 april 2017

Summer rolls

Mjölkfri onsdag den 12 april 2017

Köttfärs och ajvar i ett skal

Mjölkfri torsdag den 13 april 2017

Laxlasagne

Mjölkfri fredag den 14 april 2017

Påskbord

Spara