Sista dagen på påskledigheten och idag ska pyssla om hemmet. I går var vi iväg och åt en riktig gofrukost med bacon, ägg och fantastiskt bröd hos mina föräldrar och sedan drog vi iväg till stugan för att börja damma av den inför kommande säsong. Veckans bild är verklig jag i ett nötskal och det var väl därför som Nicklas dokumenterade det för att jag skulle se hur löjlig jag ser ut hahaha. Hinner inte ens få av mig ytterkläderna innan jag börjar städa. Det vore nog inte helt fel om jag kunde stanna upp och ta ett djupt andetag innan jag påbörjar nästa projekt.

Jag har glömt bort att berätta att på långfredagen var vi tvungen att åka in till veterinären med vår lilla Smula. Som en del kanske vet så är hon en hittekatt och hon trivs allra bäst inomhus hos oss. Dock går hon ut på drygt en 15-minuters runda var dag för att kolla vad grannskapets övriga katter gör och när hon återvände på Skärtorsdag så var hon inte lik sig själv. Hon kröp bara ihop och ville vara ifred. I fredags kunde den lilla raringen knappt gå utan bara skrek när man tog i henne så vi åkte in till djursjukhuset där man misstänker att någon sparkat henne på bröstet och på ryggen. Jag finner knappt ord och det är lika bra jag sätter punkt här innan jag skriver något riktigt fult!


Mjölkfri måndag den 17 april 2017

Har du rester från påskbordet? Gör en laxpudding eller en god pytt.
Om inte så passar det kanske med en vegetarisk pizza?

Mjölkfri tisdag den 18 april 2017

Tonfiskbollar med  sesamfrön och ugnsbakad sötpotatis

Mjölkfri onsdag den 19 april 2017

Korvstroganoff med kokt ris

Mjölkfri torsdag den 20 april 2017

Broccoligratäng med kassler

Mjölkfri fredag den 21 april 2017

Kycklinggryta med savojkål och potatisklyftor

Spara

Spara

Spara