God morgon, då kör jag igång med veckomatsedlar igen. Hoppas att lördagen varit bra. Idag väntar vi hem Emma med pojkvän så jag ska snart, så fort affärerna öppnar, bege mig ut och handla lite middagsmat. Jag har fått önskemål om tacos, så då får det bli det. Ser så fram emot att träffa Emma, för jag har inte träffat henne sedan julafton. Innan Emma med pojkvän kommer hit ska jag bege mig en sväng till Helsingborg och lämna lite prylar till Nicklas som han inte hann få med sig hem. Han börjar nytt jobb i morgon, som han kommer att varva med sina studier, och på önskelistan stod strykjärn och strykbräda, så det har jag fixat. Eller rättare sagt, jag har köpt ny strykbräda till mig själv, så får han överta vår gamla 🙂

Titta gärna in en sväng i eftermiddag, för då har jag ett skimrande shoppingtips till er.


Mjölkfri måndag den 8 januari

Korv stroganoff med ris

Mjölkfri tisdag den 9 januari

Torsk med chorizo och ärtröra och råstekt potatis

Mjölkfri onsdag den 10 januari

Pasta med kasslersås

Mjölkfri torsdag den 11 januari

Köttfärssoppa med rotselleri

Mjölkfri fredag den 12 januari

Lasagne