Vilken vecka det har varit. Jag har inte suttit ned många minuter och det har varit en massa fixande hela tiden. Både uterummen har städats och pyntats till, rabatter och gräs har fått sitt, jag har varit iväg på en del roliga luncher och möten, huset städas och tvätten tvättas, har hunnit fira mamma ytterligare en gång, kom på att jag glömt beställa studentskylt vilket orsakade massor av panik, började byta cykelpunktering men kom på efter att allt var nedmonterat att det var lättare att lämna in den och få det gjort och så har det rullat på, dag efter dag. När jag väl satt mig ned på kvällen så är det som om luften gått ur mig. Det har inte behövts någon extra träning den här veckan för jag har varit på språng från tidig morgon till sen kväll, men jag påbörjar min efterlängtade semester på tisdag och det ska bli så skönt.

Veckas bild får representera allt födelsedagsfirande. Det här är ytterligare en tårta vi slängde ihop av en vanlig rulltårta. Innan jag spritsade över grädde (växtbaserad) så penslade jag på lite rabarberkompott.

tårta

Jag är ledsen att jag inte hunnit få upp några bufférecept den här veckan – men det är på gång. Jag lovar.


Mjölkfri måndag den 16 maj 2016

Korv Stroganoff och ris med tomatsallad

Mjölkfri tisdag den 17 maj 2016

Fiskgratäng med spenat och pressad potatis

Mjölkfri onsdag den 18 maj 2016

Potatisbullar med bacon, strimlad vitkål och lingonsylt
När barnen var yngre gjorde jag en sats potatismos som jag sedan formade till bollar, plattade till och vände i ströbröd innan de stektes i mjölkfritt margarin.

Mjölkfri torsdag den 19 maj 2016

Thai Kycklingsoppa med ris/matvete

Mjölkfri Fredag den 20 maj 2016

Pulled pork med grönsaker och sötsursås i pitabröd