Oj vad veckan går fort. I fredags eftermiddag stack jag iväg för att hämta Emmas studentskylt och jag är så glad att jag gjorde det i god tid och inte väntade till nästa vecka som var planerat. När jag fick den i handen så visade det sig att de skrivit fel skolklass och jag trodde först att jag skrivit som en kratta men det visade sig att tryckeriet blandat ihop två skyltar. Nu trycks en ny som ska vara klar på måndag.

I går eftermiddag började jag sortera garderoben och det var välbehövligt. De kläder jag inte har haft på mig under ett år – det åker ut. Hängde in allt i färgskalor (blått, vitt, svart osv) och det kändes så skönt när det var gjort. Vet inte hur många gånger jag stått och letat efter ett plagg men inte hittat det fast jag vet att det hänger där inne. Nu gäller det bara att jag håller mig till den ordning som jag just fixat till men det varar kanske ett par veckor…. Eller ett par dagar….

Vi har också tagit beslutet att försöka sälja vår älskade stuga. Det är med sorg som vi måste sälja den men vi har fått åtta fantastiska år och vi hoppas vi hittar någon köpare som uppskattar naturen, lugnet och närheten till vattnet som vi har gjort.

quadrille

Veckans bild symboliserar vår fantastiska spa- och matvecka i Polen. Ha en fortsatt skön söndag.


Mjölkfri måndag den 30 maj 2016

Pastalåda med korv och squash

Mjölkfri tisdag den 31maj 2016

Hemlagade fiskpinnar med kokt potatis och kall sås
Blanda oatly ifraiche med hackad dill, hackad pickles eller varför inte prova sötsur sås.

Mjölkfri onsdag den 1 juni 2016

Pizza Quorn

Mjölkfri torsdag den 2 juni 2016

Grön soppa med pannkaka och sylt

Mjölkfri Fredag den 3 juni 2016

Grillade kycklingben med guacamole och sötpotatisstrips