Glad mors dag till alla fantastiska mammor. Jag saknar min mamma som är bortrest, så jag får passa på att fira henne när hon kommer hem. Själv så blev jag uppvaktad igår eftermiddag och mina goa ungdomar gav mig fyra nya, fina vinglas, vilket innebär att jag sakta men säkert kan börja byta ut de som vi har. Jag har tröttnat rejält på de glas som vi har, så det ska bli härligt att få plocka bort dom och ersätta med med snygga, nya glas. Vi har börjat rensa ut här hemma, och det som inte används, det ska ut. För varje pryl som bärs ut så lättar en börda på mina axlar.

I dag så firar jag mors dag tillsammans med kärleken och det kommer att bli en lugn, mysig dag. Till middag väntas rester från gårdagens pizza och sedan lär det bli ett par timmars arbete. En helt vanlig söndag, med andra ord.

 

 

Mjölkfri måndag den 21 maj

Skånsk moussaka

Mjölkfri tisdag den 22 maj

Grön fisk i röd curry

Mjölkfri onsdag den 23 maj

Vegetarisk filegryta med Habanero Chili Salsa

Mjölkfri torsdag den 24 maj

Fläskpannkaka

Mjölkfri fredag den 25 maj

Tacopaj