Vad kul att det är så många som gillar veckans matsedel. Jag ser på min statistik att det är just söndagens veckomatsedelsinlägg som får flest träffar. Berätta gärna om ni har några önskemål eller förslag på förändringar. För ett par veckor sedan gjorde jag menyerna mer barnvänliga och passade samtidigt på att plocka bort veckans sötsak. Snälla, ta gärna tid och lämna ett avtryck – jag ser som sagt att besöksantalet har ökat drastiskt men ibland känns det som en envägskommunikation. Inte för att jag har något emot att tala med mig själv men ta gärna chansen att vara med och påverka.

Jag ser också att mina vegetariska recept uppskattas samt att att mina reseinlägg har många läsare. Det är fantastiskt vad som kan utläsas av statistik.

Veckans bild representeras av en måltid vi åt häromkvällen – white pizza när den är som bäst även om ruccolabladen fick nog i värmen.

IMG_9451

 


Mjölkfri måndag den 13 juni 2016

Stekt falukorv med stuvade makaroner och morotsstavar

Mjölkfri tisdag den 14 juni 2016

Fiskburgare med hamburgerbröd, pommes och dressing. Serveras med ruccolasallad och tomater.

Mjölkfri onsdag den 15 juni 2016

Raggmunk med lingonsylt och rårivna morötter
Blanda råriven potatis med pannkakssmet

Mjölkfri torsdag den 16 juni 2016

Potatissoppa med korv

Mjölkfri Fredag den 17 juni 2016

Pannbiff med stekt lök och kokt potatis samt brun sås. Serveras med kokt broccoli.