God morgon och välkommen till nästa veckas mjölkfria matsedel. Jag har varit uppe sedan fem och har hunnit med en hel del. Har ätit frukost (soygurt som jag blandar med husk för extra mättnad) och har just kommit ur duschen.

Vi hade en mysig lördag. Var först över till Helsingborg för att lämna ett par saker till Nicklas och sedan åkte vi iväg för att komplettera en del matvaror till Emmas besök. Hon hade ju önskemål att käka tacos och det hade jag helt missat. Jag hann också köpa lite nya underkläder (välbehövligt) och fick kikat på en del saker. Är på jakt efter lite roliga prylar som vi kan ha med oss när vi återser Emmas japanska familjer och jag har snöat in mig på ordet fika. Det är ju typiskt svenskt. Har sett ett par roliga brickor som jag nog beställer hem. Jag bytte också ut en massa snittblommor så nu är det vackert i alla vaser igen.

Det var kul att träffa Emsingen igen. Vi har inte träffat henne sedan julafton så vi passade på att ta igen en massa. Vi la guldmask och bara pratade. Och så lyckades vi klämma i oss två efterrätter efter all tacos, pekanpajen och en härlig kladdkaka med gelehallon. Mysigt. Nu ska jag ta tag i tvätten. Ha en skön söndag.


Mjölkfri måndag den 8 januari

Korv med stuvad vitkål

Mjölkfri tisdag den 9 januari

Stekt torsk med äggsås och kokt potatis

Mjölkfri onsdag den 10 januari

Spagetti med köttfärssås

Mjölkfri torsdag den 11 januari

Potatissoppa med korv

Mjölkfri fredag den 12 januari

Kryddiga kycklingbullar med kall citronsås och råstekt potatis