Ja, vilken fantastisk vecka det har varit. Vi är nu hemma en kortare sväng för att hinna med ett par ärenden hemmavid men i början av veckan tog vi motorcykeln och begav oss till Blekinge och Östersjöfestivalen. Där råkade vi stöta på ett flertal släktingar på min mans sida och det är rätt intressant för vi har varit gifta rätt många år och hela tiden poppar det upp nya släktingar. Kul 🙂

Annars har vi bara tagit det lugnt och njutit av värme och sol. Är så tacksam för vårt lilla paradis trots att dagarna troligtvis är räknade för hur länge vi har det kvar. Det är så mycket som vi vill göra och se och det känns inte alltid som tiden räcker till när vi har en stuga att åka upp till – men vi får se vad som händer.  När vi köpte paradiset så sa vi att den dagen det känns som tvång så är det dags att göra av med det och det är väl där vi är just nu. Vi fortsätter dock att njuta av semester och ledighet ett par veckor till och vi får se var vi åker nästa vecka. Det är så skönt att inte ha några fasta planer utan att kunna ta dagen som den kommer.

För nytillkomna besökare så kan jag berätta att veckomatsedlarna försöker jag köra genom principen: måndag – korv / kassler, tisdag – fisk, onsdag – vegetariskt, torsdag – soppa och fredag – färs, kött, fågel. För vissa recept finns inte ett ”riktigt recept” men under menyförslaget skriver jag hur man ska gå tillväga. Hör gärna av er om ni har önskemål eller frågor.

IMG_2596

 


Mjölkfri måndag den 25 juli 2016

Grillad korv med potatissallad och gurkstavar

Mjölkfri tisdag den 26 juli 2016

Fiskgratäng med spenat och quinoa. Serveras med sallad på skivad tomat, gurka och skärbönor.

Mjölkfri onsdag den 27 juli 2016

Vegetarisk lasagne med en sallad på mixad sallad, gurka och tomater

Mjölkfri torsdag den 28 juli 2016

Köttfärssoppa med smörgås och pålägg

Mjölkfri Fredag den 29 juli 2016

Schnitzel med klyftpotatis och rosepeppersås och kokta morötter

Spara

Spara