Den här veckan har varit superstressig i och med nytt jobb och helgkonferens så jag använder faktiskt samma meny som jag gjorde vecka 35 förra året. Och menyn presenteras redan lördag kväll för imorgon kommer sammanfattning av månadens gröna. Helgkonferensen gick av stapeln i Isaberg Konferens och Event och det är ett jättemysigt ställe med så mycket aktiviteter. Jag kommer helt klart att ta med mig familjen dit en weekend. Maten fick godkänt för köket gjorde ett bra jobb med mjölkfritt men nackdelen var att jag serverades sist (av 150 gäster) vilket innebar att mitt bord kunde ha ätit klart när jag fick maten. Det drar ned helhetsupplevelsen – men jag kan varmt rekommendera att åka dit om man har födoämnesallergi  familjen.

Nu är september på gång och det innebär en fasligt massa födelsedagar i tid och otid. Emma blir 20 på fredag och nästa vecka fyller Nicklas 23 :). Min födelsedag har jag visst glömt bort….

famijeng


Mjölkfri måndag den 29 augusti 2016

Stekt falukorv med wasabisås. Serveras med gurk- och morotsstavar.
Om barnen inte gillar wasabi så prova med pepparrot. Båda mina barn älskade pepparrot när de var små.
Koka extra potatis till tisdagens gnocchi

Mjölkfri tisdag den 30 augusti 2016

Fiskgratäng med senap och koriander serverade med gnocchi. Serveras med mixad grönsallad.

Mjölkfri onsdag den 31 augusti 2016

Spagetti med köttfärssås med rårivna morötter

Mjölkfri torsdag den 1 september 2016

Kycklingsoppa med tortillachips och smörgås

Mjölkfri Fredag den 2 september 2016

Emmas födelsedag – hipp hipp hurra. Får hon välja så blir det sushi men mitt tips till er är Köttfärs och ajvar i ett skal

Spara

Spara